onsdag den 20. marts 2013

Et profilbillede bliver til

Billedkunst er ikke min eneste passion. Jeg synger også. Mit nyeste profilbillede er derfor et foto af et maleri, jeg har lavet af mig selv med musikken som tema.


Efter at lavet et foto om til stencil - i word (indsæt billede fra fil, formater, omfarv og stencil) mere rækker mine billedredigeringsevner endnu ikke til, ;-) - brugte jeg overheaden til at "blæse" billedet op på den baggrund, jeg havde bygget op på et lærred.Her ses baggrunden lidt tydeligere. Jeg har bla. spraymalet gennem hullerne på en gammel metalhylde fra Ikea, tegnet tekst op med oliekridt (også vha. overhead), limet stykker af gammelt nodepapir på, lavet striber med bølgepap med maling på, brugt bobleplast med maling på, som også laver et fint mønster, brugt spatel, inden selve hovedmotivet er malet på.


Hovedmotivet er tegnet op med sort poscatusch og derpå fyldt ud med sort akrylmaling.Det gule billede er taget uden blitz, hvilket gav en sjov effekt, så selvom billedet ovenover er tættere på originalen i farver, har jeg valgt at bruge det gule.

4 kommentarer:

 1. Det har været spændende at kigge rundt på din fine blog - jeg skriver dig straks på min bloglovin liste, så jeg får det hele med :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, og du skal være så velkommen! :-) Jeg er som sagt helt ny i blog-verdenen, og jeg ved faktisk ikke rigtig, hvad en bloglovin liste er, men det lyder godt. ;-)
   VH Lisbeth

   Slet
 2. Hvilke teknik bruger du til at lave fotos'ene til en slags stencil??

  SvarSlet
  Svar
  1. Som jeg skriver oppe under det første billede, så rækker mine billedredigeringsevner ikke ret langt. ;-) Så jeg har fundet en funktion i WORD, hvor man kan lave et billede om til stencil. Det kræver så, at billedet har tilpas balance mellem lys og skygge, så langt fra alle billeder kan bruges. Jeg plejer at prøve mig frem, og finde nye billeder hvis det første ikke duer. Så printer jeg billedet ud på en overheadtransparent.

   Slet