torsdag den 3. marts 2016

De færdige selvportrætter - mixed media med 4. kl


Her er så 4. kl.s helt færdige selvportrætter! Super fine og meget personlige.

 Udover de mange lag med forskellige effekter, har børnene også tilføjet detaljer med poscatusch. Tekster, optegning af mønstre og linjer samt tegnet silhuetter i kanten af diverse skabeloner. Poscatusch er en fantastisk opfindelse, da den ikke tager farve af malingen under, men beholder sin eksakte farve og kan tegne på de fleste overflader. :-)


Nyd synet!
Børnene var MEGET tilfredse, og det var og er deres lærer også. ;-)


Læs mere om de første lagde næste lagmed skabeloner og med stencil og hovedmotiv i mine 4 foregående indlæg her på bloggen om dele af processen med at skabe et flot gennemarbejdet selvportræt.
7 kommentarer:

 1. Hold nu op, hvor er de gode og sikke mange teknikker, de har brugt :) Talentfulde elever med en talentfuld lærer :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er de og har

   Slet
  2. Tak begge to. :-) Det var også et fantastisk forløb.

   Slet
 2. Super duper flot.Vil du ikke forklare lidt nærmere hvordan I har arbejdet. Hvordan lagene er lavet og de sorte silhuetter er overført. Tænker Jeg vil lave en workshop med kendte/idoler...

  SvarSlet
 3. Jeg er også interesseret i en guide til hvordan disse er lavet - det er vildt fede og moderne. Kunne være fine at have hængende i klasse med deres navne og fødselsdag under

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak - det er også altid et hit at lave med børnene. Det er et stort projekt, men jeg synes, det er det hele værd. :-)
   Der er 4 links til de 4 blogindlæg, der beskriver alle processerne i dette forløb her i indlægget. Du finder dem oppe under det 3. billede. De første lag, de næste lag osv - du klikker bare på teksten. ;-)
   God fornøjelse!

   Slet
 4. Hej Lisbeth

  Hvor er de bare flotte :) Hvor mange lektioner har du brugt på forløbet? Og hvor længe har eleverne arbejdet pr. gang - ifht at lagene skal tørre :)

  De bedste hilsner

  Signe Kruse

  SvarSlet