mandag den 1. april 2013

Iagttagelse - dyr med 0. klasse

Hejre - Oline 0. klasse

0. klasse lavede farverige dyrebilleder med oliekridt på sort kardus. Jeg synes, de blev vældig fine. :-)
I billedkunstlokalet står der en hel stribe gamle dyreleksika med mange lækre billeder i, som er super velegnede til at tegne af efter. Da de natur/teknik ansvarlige gennemførte en kæmpe oprydnings- og udsmidnings omgang, "ragede" jeg til mig af diverse dyre, klima og plantebøger, og hvor har jeg været glad for det siden! 


Jeg havde på forhånd fundet en stribe flotte, klare fotos i bøgerne af forskellige dyr, som jeg delte ud til børnene til at se efter.

William 0. klasse

Hvert barn fik udleveret et styk sort A4 karduspapir. Først skulle de tegne dyret op med hvidt eller gult oliekridt.

Malthe 0. klasse


Emil 0. klasse

De skulle vælge en farve til baggrunden og fylde den ud.

Ørn - Alma 0. klasse

Så skulle de studere deres dyr nøje og se hvilke farver, de havde. Derpå skulle de farvelægge dyret så tæt på, som de kunne ramme.


Søhest - Jens 0. klasse

Se evt også 5. klasses dyrebilleder HER

Mus - Emilio 0. klasse


Edderkop - Fabian 0. klasse3 kommentarer:

 1. Dejlige billeder og søde børn. KH Bas-Hanne

  SvarSlet
 2. Det er meget indviklet at kommentere her, synes jeg. Det jeg egentlig ville sige var at det er dejligt, at billedkunst eksisterer på nogle skoler, og så med en så engageret lærer. De er heldige de børn og jeg er misundelig over at mine børnedrenge ikke er særligt interesserede i den form for kreativitet længere. KH Bas-Hanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for den fine kommentar, Bas-Hanne! :-) Jeg er meget engageret som billedkunstlærer, elsker at finde på nye projekter for børnene og se dem vokse. Jeg synes også, det er vigtigt med billedkunst i skolen - vi lever jo i et temmelig visuelt samfund og det skal ikke altsammen gå op i boglige færdigheder.
   Men - mine egne børn er ikke udpræget til det kreative. Tror de er blevet overfodret. ;-) Måske kommer det igen senere hen. :-)
   Kh Lisbeth

   Slet