lørdag den 4. maj 2013

Møbler og anden indretning til miniby


Papkassehusene i Miniby er indrettet primært med genbrugsmateriale. Små dimser man normalt bare ville smide ud, men som her sat sammen på den rigtige måde, kommer til at se rigtig fint ud. Knapper, perler, modellervoks, hyldepapir, plastikgafler, kagekrymmel, bolsjer, hætter, låg, små æsker og meget meget mere!   Jeg giver her lidt tips til, hvilke ting der kan bruges og hvordan. Fortsæt endelig selv - kun fantasien sætter grænser. ;-)Reolen er en lille trææske, der har været små træfigurer i til at sætte på kort. Æsken har fået hylder af pap og er blevet malet.


I denne legetøjsbutik er der hyldepapir på gulvet i trælook. Halvdelen af væggen er malet grøn, og den nederste del af væggen er beklædt med småmønstret selvklæbende hyldepapir.


Smalriflet bølgepap er yderst velegnet til paneler, dørkarme, fyldninger til døre og vindueskarme.


Brugte æsker, små krukker og låg kan bruges til mange forskellige ting i minibyen. Æskerne kan beklædes med selvklæbende hyldepapir og blive til fine borde, diske og skabe. Krukker og låg bliver til taburetter, stole, borde og udstillingspodier i de små forretninger.


Disken er lavet af smalt pap limet sammen med limpistol. Det samme er kasserne. Dukkerne er lavet af piberensere, vaatkugler og stofrester og garn.


Vasen her er en perle, og krukken er gummiet fra en lille hospitalssprøjte.


Kasseapparatet er lavet af en tast fra et gammelt tastatur. "Nødderne" i skålen er krydderier. Tangen til at tage med, er den lille dims, der sidder yderst på strømperne for at holde dem sammen, når de er nye.


Spisebordsstolene er lavet af grillpinde og et stykke pap med rødt satin limet på som sæde. Kakkelovnen i hjørnet er af en toiletrulle med små perler limet på i bunden, samt et sort stykke karton limet på som låge. 


Jeg er samler! Jeg har en kasse i mit køkkenskab, hvor alle de ting, jeg kan forestille mig at bruge i diverse projekter ryger i, inden jeg smider emballage ud. Stift, klart plastik bliver til vinduesglas, små plastiklåg bliver til skåle, fade, sæder til stole og taburetter, større plastiklåg bliver til bordplader, bøtter fra vanillesukker og vitaminpiller beklædt med papir og små perler omdannes til f.eks foderbaljer til heste, små flade låg fra juice og kako er gode bakker til køkkenet eller fine toiletbrætter til badeværelset.


Vasken er lavet af emballagen fra en kuvert smørpakke. Selve køkkenbordet er  lavet af smalriflet bølgepap fra en vinæske fra Brugsen. Det samme er hylden ovenover og panelerne.


Små hægter bliver fine kroge og spiralen fra en kuglepen bliver til et flot piskeris med et stykke ståltråd trukket igennem, formet og snoet.


Her er en parfumeæske beklædt med hyldepapir med et stykke pap ligeledes beklædt med hyldepapir blevet til en velegnet disk i en af forretningerne i Miniby.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar