fredag den 10. april 2015

Mixed media 5. kl. - færdige malerier

De færdige malerier fortæller forskellige historier, har forskellige motiver, som hænger tæt sammen med modtagerne af malerierne. De fleste af børnene valgte at give billederne væk som julegaver. :-)
 
Hvordan billederne er blevet til, kan du læse HER og HER


Maleriet er en gave fra fætter til en kusine, som han er meget glad for. Motivet er kusinen og hendes mand.


Bror har malet billede af sig selv og sin tvillingesøster, som går i samme klasse. Billedet er til farmor.


Brothers er en kærlighedserklæring fra storebror til lillebror og hovedmotivet er dem begge.Træet er en gave fra datter til far. Far er jæger og det er temaet for billedet.Betty Boop med alle hjerterne er en gave fra søn til forældre. Den lille dreng til højre er malet fra storebror til lillebror med lillebroren som motiv. De to øverste er selvportrætter.

Fine malerier, fine historier og søde, gavmilde børn. :-)3 kommentarer:

 1. Good post! Thanks for sharing Its very informative
  Image processing Services

  SvarSlet
 2. Hej Lisbeth. Jeg er lærerstuderende og skal snart i praktik, hvor jeg skal undervise en 5. klasse i billedkunst. Jeg er blevet rigtig inspireret af de flotte mixed media billeder, du har lavet med dine elever, og kunne godt tænke mig at lave noget i den dur. Men, hvilken slags maling er det, du har brug til baggrundende? Vh. Pernille

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Pernille

   Det lyder rigtig spændende og jeg er meget glad for, du kan bruge inspirationen herfra. :-)
   Det er ganske almindelig skolemaling - i det her tilfælde a color fra ccchobby, men der kan bruges mange forskellige. Selvfølgelig vil holdbarheden og det farveægte være endnu bedre, hvis der er mulighed for at bruge dyrere og bedre kvalitets maling. ;-)
   Hvis du har yderligere spørgsmål eller har lyst til at dele billeder undervejs er du velkommen til at skrive på bbyart@yahoo.com
   Mvh Lisbeth

   Slet